Prodaja računara

Prodaja računara i računarske opremeIntercomp je primarno orijentisan snadbjevanju malih i srednjih firmi sa računarskom opremom i softverom. Nudimo profesionalnu uslugu nabavke, održavanja, kao i sistemsko rješavanja funkcionisanja IT opreme u poslovnoj okolini. Ako nešto na lageru nemamo, svu robu obično možemo nabaviti u roku od 3 dana. Uvijek brinemo da je oprema kompatibilna, posebno kada se radi potpuno opremanje jedne kancelarije ili firme, gdje se nalaze serveri, mrežna oprema, radne stanice, mrežni printeri i ostala povezana oprema.  

Dell računari, Dell laptopi, Dell garancija, Visoko, prodaja     HP računari, prodaja računara, HP laptopi, HP toneri, printeri, štampači

 

Prodaja tonera i tinti za printereU našem skladištu u Visokom imamo zamjenske laserske tonere za sve popularne printere na tržištu, bilo da su novi ili stari modeli u pitanju. Na stanju imamo većinu zamjenskih tonera za HP, Samsung, Canon, Xerox, Epson ali po narudžbi možemo nabaviti i sve ostale tonere drugih proizvođača kao što su Konica Minolta, Lexmark, Brother, i drugi. Također možemo dobaviti original tonere većine proizvođača. Imamo jako povoljne cijene zamjenskih laserskih tonera, i nudimo 12 mjeseci garanciju, uz zamjenu defektnog tonera odmah nakon zapreme defektnog tonera! 
 

Orink zamjenski toner, povoljni toneri Visoko, prodaja tonera za HP

ServisServis računara i proizvoda se obavlja u našim prostorijama. Ukoliko je nemoguće otkloniti kvar proizvod se proslijeđuje na oficijelni servis proizvođača gdje će se kvar otkloniti ili proizvod zamijeniti novim ukoliko je u garantnom roku. Vi samo trebate nama donijeti uređaj sa fiskalnim računom, ostalo je naš posao.
 

ReklamacijeKupac ima pravo da vrati proizvod u roku od 7 dana ukoliko se ispostavi neispravnost proizvoda ili ne bude ispunjavao potrebe kupca. Ukoliko se ispostavi neispravnost proizvoda, a koje nije posljedica fizičkog kvara ima pravo da traži povrat novca ili zamjenu za novi, ispravan proizvod u roku. Kupac ima pravo da traži zamjenu ispravnog proizvoda ukoliko kupljeni proizvod ne odgovara njegovim potrebama, ukoliko sačuva originalnu ambalažu i fiskalni račun, i ne bude većih oštećenja na proizvodu zbog kojih proizvod više ne bi bilo moguće prodati. Sve žalbe je moguće podnijeti na licu mjesta, telefonski, emailom ili na našoj FB stranici.
 

Garancija na proizvodeGarancija na sve proizvode kupljene u Intercomp d.o.o. je prema garantnom roku proizvođača opreme. Politika naše firme je da nabavljamo samo provjerene proizvođače, i za proizvođače za koje možemo obezbjediti servis i podršku. Svi proizvodi koje prodajemo su pokriveni garancijom koja može biti od 1 mjesec do 11 godina, zavisno o kojem tipu proizvoda se radi. Uslove i rok garancije uvijek dajemo na uvid našim kupcima (obično u pisanoj formi na fakturi/računu i odvojenom garantnom listiću), kao i odgovarajuće informacije o oficijelnim i ovlaštenim servisima za sve glavne IT proizvođače. U slučaju da mi ne možemo otkloniti kvar, proizvod se proslijeđuje na oficijelni servis proizvođača gdje će se kvar ukloniti. Ukoliko uređaj nije moguće popraviti u roku od 45 dana, isti će se zamjeniti novim uređajem.
 

Garancija kvaliteteZbog Vašeg, ali i našeg interesa, uvijek pažljivo biramo robu koju naručujemo i prodajemo. Izbor informatičke opreme je danas veliki, i pratiti trendove je teško ako nemate vremena za to. Mi to radimo svaki dan, jer je to naš posao, već više od 15 godina. Mi ćemo uvijek iskreno dati naše mišljenje o proizvodu, i šta taj proizvod može da učini za Vas i Vaše potrebe. Istraživanje za odgovarajući proizvod može trajati danima, a ako niste upućeni u materiju to zna biti iscrpljujuće. Naša je obaveza da nabavljamo samo najkvalitetnije proizvode za sve cjenovne rangove. Svaki proizvod koji imamo na stanju je već unaprijed detaljno analiziran. Preferiramo proizvode sa što većim garantnim rokovima, i zato uvijek možemo stajazi iza proizvoda i njegove kvalitete.