• Cijena: 3,40 € po korisniku / mjesečno
    Godišnja obaveza plaćanja 
  • Besplatno isprobajte uz Office 365
  • Napredniji poslovni email, gdje god se nalazili

 

Šta je Exchange Online?

Exchange Online je email servis za firme i posao. U potpunosti je održavan od strane Microsofta, i garantuje 99,99% dostupnost servisa. Exchange online je email servis u "oblaku" sa robusnim rješenjima. Moguće je kupiti Exchange Online neovisno, ali isto tako u Office 365 paketima. 

Zašto Exchange Online?

- Microsoft garantuje 99,99% dostupnost svojih servisa. To znači da su vaši mailovi uvijek dostupni, i sve vaše mape sinhronizirane na svim vašim uređajima. Otkako radimo sa Office 365 ne možemo se sjetiti nijednog ozbiljnog problema. 
- 50 GB mailbox; 150 GB arhive; mogućnost slanja email veličine 150 MB. Mogućnost dijeljenih mailboxova, tako da možete imati timove koji koristi isti mailbox. 
- Odlična zaštita od neželjene pošte - spama. Svi mailovi su enkriptovani. Microsoftov tim konstantno prati nove prijetnje i automatski pravi zakrpe i održava servere.  
- Zaštita od gubitka emailova. Ne morate brinuti o pravljenju arhive i držanju PST fajlova... Exchange Online sve to radi u oblaku. 

Sigurnost i pouzdanost

Exchange Online je napredni email koji pridonosi zaštiti informacija. Alati za zaštitu od zlonamjernog softvera i filtriranje neželjene pošte štite poštanske sandučiće. Funkcije sprječavanja gubitka podataka korisnicima onemogućuju nehotično slanje osjetljivih podataka neovlaštenim osobama. Globalno redundantni serveri, vrhunske funkcije oporavka od katastrofe i tim stručnjaka za sigurnost koji neprekidno prati rad sustava Exchange Online štite vaše podatke, a uz dostupnost servisa od 99,9 % i ugovor o razini usluge možete računati na stalnu dostupnost e-pošte.

Zadržavanje kontrole

Zadržite kontrolu nad okruženjem koristeći prednosti hostiranja e-pošte na Microsoftovim serverima. Učinkovito upravljajte poslom ili ustanovom pomoću jednostavnog web konzole za administratore. Pravilnici o mobilnim uređajima omogućuju vam stvaranje odobrenih popisa mobilnih uređaja, nametanje zaključavanja PIN-om te uklanjanje povjerljivih podataka iz izgubljenih telefona. Telefonska podrška na razini IT-a dostupna je 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Jednostavnost upotrebe i održavanja

Sada lakše nego ikad prije korisnicima možete ponuditi poslovnu e-poštu da bi ostali produktivni. Automatska primjena zakrpa eliminira potrošnju vremena i energije za održavanje sistema i servera. Krajnjim korisnicima dajte lokalnu arhivu da bi mogli sve važne podatke čuvati na jednom mjestu. Omogućite im i da s bilo kojeg mjesta pristupaju pošti, kalendaru i kontaktima putem svih popularnih web-preglednika i uređaja. Integracija s programom Outlook znači da ćete koristiti obogaćen, poznat interfejs za email koji je dostupan i kada niste na internetu.

 

Uključeno od Intercompa

 

Tehnička podrška
Migracija i prebacivanje starih mailova na Office 365

Povezani proizvodi 

Office 365 Business Premium

Office 365 Business Premium

Namijenjeno firmama kojima je uz internetske servise potrebna i najnovija verzija Office paketa za računare.

Office 365 Business

Office 365 Business

Poboljšajte svoj tim, zaštitite poslovanje i pojednostavnite upravljanje IT-jem uz jedno rješenje, izrađeno baš za vaš posao.

Office 365 Business Essential

Office 365 Business Essential

Namijenjeno firmama kojima su potrebni napredni mrežni servisi i poslovni email.