Obračun plata

Jednostavan i brz rad
Uvijek aktuelan sa zakonom
Automatska izrada obrazaca i snimanje Xml na CD
Bez komplikovanih procedura

 

Intercomp Obračun Plata je super jednostavan i efikasan program za kadrovsku evidenciju i obračun plata koji je uvijek u skladu sa zakonodavstvom. Obračunajte plate i sredite svu dokumentaciju i izvještaje jednostavno i brzo. 
 

Brzi obračun 


Obračun plata više ne mora biti dugotrajan i naporan proces. Intercomp Obračun Plata nudi Vam brzo i jednostavno knjiženje plata, a podaci se unose samo jednom, bez ponovnog upisivanja istih podataka. S ovim programom izrada dokumentacije i obračun plata svodi se na samo nekoliko klikova.

Svi izvještaji, poput MIP-a i GIP-a, mogu se jednostavno snimiti u XML formatu direktno iz programa, što štedi vaše vrijeme i olakšava daljnju obradu podataka. Uz to, program omogućava prilagođavanje obračuna plaća specifičnostima vaše kompanije, te Vam omogućava lako i brzo obračunavanje svih potrebnih doprinosa, poreza i naknada.  
 

MIP, GIP, OLP...Sadrži sve obrasce koje propisuje zakonodavstvo i prilagođava se promjenama u propisima. Na taj način izbjegavate neugodne posljedice zbog propusta u zakonskim obavezama, a poslovanje se odvija glatko i bez poteškoća. 

Kadrovska evidencijaImate mogućnost da vršite detaljnu evidenciju radnika, što vam omogućava da imate cjelokupan pregled nad radnim mjestima, kao i bazu podataka gdje će se evidentirati izostanci, prisustvo na radu, odmor i drugi podaci. Ova funkcija vam pomaže da pratite radne sate zaposlenih, odsustva, kao i različite druge faktore koji mogu uticati na obračun plata. 

 

Automatsko knjiženjeObračun plata može biti povezan na Finansijsko Knjigovodstvo, gdje Vi možete definisati kako će automatsko knjiženje plata biti urađeno.
  

 

Povezani proizvodi 

robno fiskalne kase

Robno Knjigovodstvo

Robno Knjigovodstvo je dio integrisanog poslovno-informacionog sistema (ERP) prilagođen potrebama domaćih preduzeća. 

program za radnje

Maloprodaja

Maloprodaja je specijalizovani program za maloprodaje

blagajna excel, finansije

Finansijsko Knjigovodstvo

Finansijsko Knjigovodstvo je kompletan program za računovodstvo, radi odlično sa ostalim ERP modulima

 

Kontaktirajte nas!