Maloprodaja

Jednostavan i brz rad
Robustan višekorisnički rad
Uvezan sa knjigovodstvom
Bez komplikovanih procedura

 

Intercomp Maloprodaja je specijalizovani program za maloprodaje i kase u trgovini. Odličan je za samostalne trgovine, i one koje imaju više poslovnica. Testiran i robustan, ima sve što trebate i ništa što ne trebate. Prilagodljiv i za restorane i kafiće uz posebno razvijen interfejs za ekrane na dodir (touchscreen). 

 

Izdavanje i prijem računa


 

Program nudi jednostavan prijem i izdavanje fiskalnih računa, a na raspolaganju su vam i otpremnice, rezervacije, interni ulazi. Višekorisnički rad je podržan, i na prijemu i izdavanju računa. Administrator može jednostavno pregledavati račune sa svih kasa, i sve se događa u stvarnom vremenu tako da se promjene odmah vide. Program je idealan i za fakture, gdje vi definišete izgled kakav hoćete. 
 

Kategorisanje i pretraga artikala


 

Pretraga artikala je izuzetno brza. Imate mogućnost da artikle pretražujete po barkodu, nazivu ili šifri. Tu je i brzo filtriranje artikala u slučajevima kada ne znate tačan naziv, nego samo dio naziva. Artikle možete kategorisati u sektore, pa shodno tome vršiti samo sektorske inventure ili ipak inventuru čitavog skladišta. Artikle možete detaljno opisivati i stavljati slike. 
 

Automatska nivelacija


 

Zakonske procedure obično zadaju glavobolje kod promjena cijena ili pravljenja akcija i popusta, ali kroz automatsku nivelaciju program se brine da ispoštujute zakonski okvir, a Vama daje vremena da se skoncetrišete na prodaju. 
 

Upravljanje zalihama i narudžbe


 

Jednostavno vršite upravljanje zalihama kroz određivanje sezonskih artikala, minimalnih količina na stanju, a svojim radnicima olakšajte posao kada rade narudžbe robe, jer program može sam da generiše narudžbu i istu automatski da pošaljete vašem dobavljaču emailom direktno iz programa. 
 

Labele, barkodovi, slanje cijena na vagu...


 

Zaboravite na ručno pravljenje barkodova i labela, sve je integrisano u programu. Dovoljno je odabrati prijemne listove sa kojih želite povući artikle, a vaše je još samo da odabere koje dimenzije labela želite. Također, ugrađena je podrška za aktuelne vage sa mrežnim priključkom, tako da možete jednim klikom poslati cijene i nazive vaganih artikala na sve Vaše vage. 

 

Ugostiteljstvo


 

Program je prilagođen i za ugostiteljske objekte, tako da možete koristiti ekrane na dodir. Uz podržan istovremeni mrežni rad, i sa više operatera sa raznim nivoima ovlasti, možete sistemski riješiti rad u Vašem objektu. Sa jednim klikom možete poslati narudžbu na poseban POS termalni printer u kuhinju, a konobari mogu izdati fiskalni račun za krajnjeg kupca. Uz sektorisanje artikala, sve je pregledno, a čak možete po vašim željama postaviti boju tipki za pojedine sektore i artikle, tako da se radnici lakše i brže snalaze. 

 

Povezani proizvodi 

jednostavno knjigovodstvo

Robno Knjigovodstvo

Robno Knjigovodstvo je dio integrisanog poslovno-informacionog sistema (ERP) prilagođen potrebama domaćih preduzeća. 

obračun plaća

Obračun plata

Obračun Plata je super jednostavan i efikasan program za kadrovsku evidenciju i obračun plata

vođenje finansijskog knjigovodstva

Finansijsko Knjigovodstvo

Finansijsko Knjigovodstvo je kompletan program za računovodstvo, radi odlično sa ostalim ERP modulima

 

Kontaktirajte nas!