Jednostavan i brz rad
Prilagođen domaćem tržištu
Pregledna poslovna analitika
Bez komplikovanih procedura

 

Intercomp Robno Knjigovodstvo je dio integrisanog poslovno-informacionog sistema (ERP) prilagođen potrebama domaćih preduzeća. Dozvoljava efikasno i jednostavno vođenje preduzeća. Može raditi i kao samostalan modul. Kao dio sistema vrlo je efikasan u automatskom knjiženju sa ostalim modulima kao što su e-KUF-KIF i Finansije. 
 

Izdavanje i unos računa 


 

Program omogućava efikasno i brzo izdavanje faktura vašim kupcima, kao i unos računa vaših dobavljača. Vrlo jednostavno kroz nekoliko klikova ih proknjižite u KUF ili KIF, a onda i finansijski. Vrlo lagano možete napraviti i datoteke za elektronsku prijavu KUF-a i KIF-a koja je obavezna od 2021. Fiskalizujte vaše račune, i onda jednim klikom isprintajte sve potrebne dokumente kao što su fakture, izlazi, nivelacije, otkupni listovi i slično. Izgled fakture oređujete vi, a isto tako je možete jednim klikom poslati kupcu na email!
 

Zalihe i skladišta  


 

Imate potpunu slobodu stvaranja vaših skladišta, kao i određivanja tipova istih. Moguće je praviti i međuskladiše prijenose, određivati minimalne zalihe, ili staviti artikal na otpremnicu, tako da imate potpunu kontrolu nad zalihama.  

Analize i izvještaji


 

Moguće je imati detaljne izvještaje sa zadanim parametrima gdje definišete šta želite isprintati ili sve to ipak eksportovati u Excel. Analitika će vam sa jednim klikom brzo pokazati poslovanje, vaše prihode i troškove. 

Detaljni izvještaji o stanju na lageru gdje možete imati analitičke i sintetičke izvještaje za bilo koji vremenski opseg. 
 

Proizvodnja i radni nalozi


 

Jednostavno pravite radne naloge za vaše proizvode, gdje možete imati detaljan uvid u to koliki su troškovi utrošenih materijala. Artikle koje stavljate kao normative program automatski povlači iz vaših skladišta koje ste otvorili u Robnom Knjigovodstvu.  
 

Labele i barkodovi


 

Zaboravite na ručno pravljenje barkodova i labela, sve je integrisano u programu. Dovoljno je odabrati prijemne listove sa kojih želite povući artikle, a vaše je još samo da odabere koje dimenzije labela želite. 

 

Povezani proizvodi 

automatski obračun plata

Obračun plata

Obračun Plata je super jednostavan i efikasan program za kadrovsku evidenciju i obračun plata

maloprodaja fiskalne kase

Maloprodaja

Maloprodaja je specijalizovani program za maloprodaje

jednostavne finansije

Finansijsko Knjigovodstvo

Finansijsko Knjigovodstvo je kompletan program za računovodstvo, radi odlično sa ostalim ERP modulima


Kontaktirajte nas!