r Finansijsko Knjigovodstvo

Finansijsko Knjigovodstvo

Jednostavno i brzo knjiženje
Jednostavna i automatizirana PDV prijava
Detaljni izvještaji
Bez komplikovanih procedura

 

Intercomp Finansijsko Knjigovodstvo je kompletan program za računovodstvo, radi odlično sa ostalim ERP modulima, ali i kao samostalan program u kojem možete voditi jedno preduzeće, ili imati više njih - posebno korisno za knjigovodstvene agencije koje vode manje firme, a koje ne trebaju čitav paket ERP-a.

 

 

Automatsko knjiženje


 

Prilagodljivo automatsko knjiženje gdje vi možete definisati pravila je vrlo korisna u firmama bilo koje veličine. Time automatizirate rad i smanjujete mogućnost greške u procesu knjiženja. Modul može biti automatski povezan sa Robnim Knjigovodstvom i tako svesti knjiženje ulaza ili izlaza na jedan klik. 
 

Obračun PDV-a


 

Uz automatsko knjiženje e-KUF-a i KIF-a, obračun PDV-a postaje vrlo lagan posao, te ga možete obaviti jednostavno i brzo. Ne morate se više bojati desetog u mjesecu! 

 

Analize i izvještaji


 

Imate mogućnost stvaranja detaljnih bilansnih izvještaja gdje možete vidjeti pokazatelje vašeg poslovanja. Većina izvještaja i statističkih podataka se mogu izvesti u Excel. 
 

Blagajna i bankovni izvodi


 

Olakšajte knjiženje bankovnih izvoda i izbjegnite dupli posao, jer se i izvodi automatski knjiže. Blagajničko poslovanje je jednostavno uz ispis uplatnica i isplatnica te automatskom izradom blagajničkog izvještaja.
 

Upravljanje potraživanjima


 

Ključni podaci kao upravljanje potraživanjima su dostupni u više formata, i moguće ih je izvesti u Excel. Najbitnije stvari, kao što su kartice ili otvorene stavke možete slati direktno emailom iz programa jednim klikom Vašim kupcima. 

 

Povezani proizvodi 

robno knjigovodstvo program

Robno Knjigovodstvo

Robno Knjigovodstvo je dio integrisanog poslovno-informacionog sistema (ERP) prilagođen potrebama domaćih preduzeća. 

Knjiženje plata, program za knjiženje plata

Obračun plata

Obračun Plata je super jednostavan i efikasan program za kadrovsku evidenciju i obračun plata

program za maloprodaju visoko

Maloprodaja

Intercomp Maloprodaja je specijalizovani program za maloprodaje

 

Kontaktirajte nas!